Novetats


Tràiler DVD Com sona l'ESO 2014

02/06/2014 14:06 publicada per Edu Roselló

Us deixem el Tràiler que "Primera Plana produccions" ha realitzat per a publicitar el DVD de la Trobada d'enguany.
El DVD inclourà el Concert complert, un Documental realitzat per "Producciones La Hormiga" i un resum de l'Offestival.
La data prevista de publicació del DVD és setembre-octubre.

Mariola i el foc a Youtube

25/05/2014 11:32 publicada per com sona l'eso com sona l'eso

Ací teniu Mariola i el foc, l'obra del compositor francés Jérôme Boulin que el CSE va estrenar a Cocentaina l'any 2013. Acabem de pujar-la a l'usuari de youtube per facilitar-ne l'accés. Properament pujarem el concert amb Pep Gimeno Botifarra. 

Fotos de la Trobada

20/05/2014 11:10 publicada per com sona l'eso com sona l'eso   [ actualitzat el 20/06/2014 1:51 per Edu Roselló ]

En aquest ENLLAÇ us deixem unes fotos realitzades per Fernando Gimeno, fotògraf oficial de "Com sona l'ESO".
Aquest àlbum anirà actualitzant-se. Al nostre facebook també podeu trobar i compartir les que més us agraden.

Reportatge a Tv Costa Brava

13/05/2014 10:21 publicada per alexdelclot   [ actualitzat el 13/05/2014 10:26 ]

Cliqueu en la foto per enllaçar al reportatge.

http://tvcostabrava.xiptv.cat/l-informatiu-costa-brava/capitol/com-sona-l-eso-porta-un-miler-d-adolescents-a-torroella

Carta oberta de la Núria Bosch Gelmà, regidora de Torroella-L'estartit

12/05/2014 5:13 publicada per alexdelclot   [ actualitzat el 12/05/2014 7:53 per com sona l'eso com sona l'eso ]

Benvolguts , benvolgudes,

 

Ara que ja han passat dos dies de la vostra estada a Torroella de Montgrí i  del magnífic concert que ens vau oferir , començo a ser capaç de parlar del COM SONA L'ESO sense que se'm faci un nus a la gola i els ulls no se m'omplin de llàgrimes , permeteu-me que us dediqui  aquestes paraules per transmetre-us tot el nostre agraïment.


En nom de tot el municipi , la més sincera felicitació  als alumnes, professors i a totes les persones que heu fet possible el somni que vam viure amb el Com Sona l'ESO 2014.


A Torroella de Montgrí i l'Estartit vam acollir la trobada amb els braços i els cors ben oberts, però res hauria estat el mateix sense el gran esforç col·lectiu que hi ha al darrera d'un esdeveniment d'aquestes dimensions.

Hem estat molt afortunats de poder experimentar directament el que representa una activitat tan intensa i singular. Per tot el que vam viure i conviure , el Com Sona l'Eso és una iniciativa que transcendeix l'àmbit estrictament educatiu i pedagògic.

Van ser dies molt intensos, de convivència, de diversió, però també d'aprenentatge, que culminen mesos després dels llargs preparatius previs a cadascun dels centres escolars.

Des del nostre municipi vam fer tot el possible per donar-vos la millor acollida, que no us faltés de res, que us trobéssiu com a casa vostra . Esperem haver estat a l'alçada que us mereixeu.


Us podem dir, però, que segurament vam rebre molt més del que nosaltres vam poder oferir-vos. Ens heu donat una veritable lliçó de valors, d'humanitat, de civisme i de cultura. Us estem molt agraïts per tot el que ens heu ensenyat aquests dies.

Us heu guanyat la nostra estima més sincera i heu deixat una forta petjada a casa nostra. Us recordarem amb emoció. Esperem que a dintre del vostre record també hi hagi un racó per a Torroella de Montgrí i l'Estartit. El nostre municipi és també el vostre.

 

Sou genials, sou magnífics, sou meravellosos, sou molt grans!!! Continueu endavant amb aquest sensacional projecte tant útil i necessari.

 

MOLTES GRÀCIES PER TOT


MIL GRÀCIES, MIL ABRAÇADES, MIL PETONS


Núria Bosch Gelmà

Regidora de cultura de l'ajuntament de Torroella de Montgrí I L'Estartit

Festa final CSE 2014

02/05/2014 7:08 publicada per alexdelclot   [ actualitzat el 13/05/2014 4:29 ]

Ací teniu el video que us vam prometre.
Gran part de l'alumnat canta el tema "Com sona l'ESO" per a tancar les activitats de la trobada 2014.
Gràcies a tots i a totes pels grans moments que ens vau fer passar. Aquest projecte no seria res sense la implicació de l'alumnat i, la vostra resposta, ha esta genial.

Festa final CSE 2014


Nova pestanya: Informació CSE 2014

30/04/2014 13:38 publicada per alexdelclotAcí dalt teniu una nova pestanya anomenada "Informació CSE 2014" on anirem penjant informacions útils i senzilles per a la Trobada. Hi trobareu informació sobre el càmping, horaris, menjades, etc...

Pegueu-li una ullada!

Entrevista a Joan Milián, el dissenyador de la samarreta

29/04/2014 13:16 publicada per alexdelclot   [ actualitzat el 29/04/2014 13:18 ]

A continuació teniu una breu entrevista al guanyador del concurs de disseny de la samarreta que tots i totes nosaltres portem amb tant d'orgull. 

Què estudies i on?

Sóc Joan Milián Yeste, un jove morellà que estudia un primer de batxillerat humanístic en l’IES els Ports (Morella)

De què coneixes el CSE?

Conec Com Sona l’ESO des de 2011, any en el que la trobada va visitar Morella. No vaig participar en aquesta edició però recordo el bon ambient que es va viure en el poble durant aquests tres dies i les inoblidables actuacions pels carrers de Morella i la plaça de bous, sobretot la de les torxes del dimecres de nit.

Va ser en 2012 quan vaig decidir participar en l’edició de Sant Carles de la Ràpita.

Què és per a tu el CSE?

Per una part Com Sona l’ESO significa treball, tardes d’assajos i molt d’esforç que finalment es converteixen en un gran espectacle únic i irrepetible ple de sentiment i emoció. Per l’altra part, Com Sona l’ESO és diversió, festa, convivència i amistat.

Tots aquests valors junts creen moments inoblidables que perduren en la ment de les persones durant molts anys.

Com t’assabentares del concurs?

Em vaig assabentar del concurs gràcies al professor de música del centre, David López, qui em va animar a participar-hi tan sols va rebre la notícia. Ell sabia el que era capaç de fer ja que em coneix des de fa molts anys i ha vist alguns dels meus dissenys anteriors.

Explica’ns el teu disseny: com va ser el procés creatiu, en què t’has inspirat, etc

El mateix dia que em vaig assabentar del concurs em vaig ficar mans a l’obra, i de fet, vaig acabar el disseny aquella mateixa vesprada. Tenia mol clar el que volia fer, i per tant, l’idea em va vindre sola. Volia representar d’una forma molt senzilla l’esperit de la trobada, la coneguda cançó de Jaume Sisa i el lema d’aquesta edició: “Qualsevol nit por sortir el sol”.

El disseny representa un món complet en el qual estan representats tot tipus de paisatges (naturals, rurals, urbans...). En mig d’aquest apareix un gran sol blanc, signe de força i esperança.

Entrevista a Tv Costa Brava

28/04/2014 12:56 publicada per alexdelclot   [ actualitzat el 28/04/2014 13:12 ]

No us podeu perdre aquesta estupenda entrevista que es va transmetre el passat 25 d'abril sobre la Trobada d'enguany. Cliqueu damunt la foto. Que la gaudiu!
https://sites.google.com/site/projectecomsonaleso/home/entrevistaatvcostabrava/imatge%20entrevista%20ioia.png

Assaig previ

21/04/2014 7:42 publicada per Edu Roselló   [ actualitzat el 21/04/2014 10:19 ]

A continuació us deixem unes imatges de l'assaig previ que els protagonistes i cos de ball van realitzar el cap de setmana del 12 i 13 d'abril a Benicàssim. Va ser molt intens i esgotador però, a la vegada, molt satisfactori.
El nostre agraïment a Fernando Gimeno, fotògraf oficial de la trobada Com sona l'ESO.

1-10 of 64