Proves de seleccio del Cos de Ball

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONAL'ESO 2020 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.

2. Podrà presentar-se qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2020 amb l'institut on està matriculat.

3. Per a participar-hi caldrà omplir la fitxa de participació. Aquesta fitxa serà emplenada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2020 (l’alumne/a mai no emplenarà el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat).

5.-El professorat serà el responsable també de recollir i custodiar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

6.-El termini per enviar els vídeos començarà el dia 6 de novembre i finalitzarà el dia 22 de novembre de 2019

7.-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 27 de novembre de 2019

8. La participació és individual.

9. El procediment de selecció tindrà dues fases.

 

1a fase:

-La primera fase es farà online:

Cal enregistrar dos vídeos ballant individualment:

1.- Un lliure, on la temàtica a tractar ha de ser l'amor. No ha d'excedir el minut. Un minut és temps suficient per a mostrar com ballen. Cal que tinguen cura de l'espai que utilitzen i de la qualitat de la imatge i del so.

2.- I per a l'altre, hem seleccionat un fragment curt de l'obra "Ceniza" de la coreògrafa Clara Barberà. Han de ballar aquesta coreografia amb la música del vídeo de fons. El video està pujat en privat, i és sols per a l'ús de les personetes que es vullguen presentar a la prova. Cal que el professorat facilite a eixes persones aquesta contrasenya per a que puguen accedir: 
Ací teniu el link

https://vimeo.com/369897710

-El vídeo es pot enregistrar utilitzant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. El professorat pot ajudar al seu enregistrament.

2a fase:

-La segona fase serà presencial

1.-La segona fase tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 14 de desembre de 2019. No caldrà preparar res, serà una classe presencial.

2.-El dia 20 de desembre es faran públics els i les alumnes escollits/des d’aquesta segona fase per al projecte COM SONA L’ESO 2020.

3.-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

4.-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nota: els i les alumnes triades s'hauran de comprometre a assistir als assaigs previs a la Trobada els següents caps de setmana:

8 i 9 de febrer de 2020: 1r assaig de solistes a Benicàssim
7 i 8 de març de 2020: 2n assaig de solistes a Benicàssim
25 d'abril de 2020: 3r assaig de solistes a Benicàssim