salvem la música

Des de Com Sona l'Eso, volem mostrar el nostre malestar i descontent per la proposta de canvi en el currículum de la matèria de Música que farà que, a 3r d'ESO, passe a ser una matèria optativa i no obligatòria.

Fa anys que creiem en l'ensenyament artístic com una eina fonamental per a l'educació i formació de les persones. Una eina que, per la seua naturalesa i possibilitats en la metodologia, ofereix com cap altra la capacitat d'apropar el nostre alumnat als valors humans i als coneixements d'una forma diversa i interdisciplinària. Un ensenyament que col·labora a formar ciutadans i ciutadanes cultes que sàpiguen apreciar, valorar i gaudir el patrimoni artístic que ens envolta i, al cas dels valencians, molt especialment, la Música. Persones amb una cultura bàsica però també amb valors que els permeten convertir-se en persones adultes compromeses i responsables d'una forma coherent i equilibrada.

Fa anys que creiem, com creien ja les més sàvies cultures en l'antiguitat, que la Música és un element essencial en el desenvolupament de persones i civilitzacions. Fa anys que ho creiem però, sobretot, fa anys que ho demostrem.

És per açò que:

- considerem totalment contrari a l'existència d'una educació de qualitat la retallada de la presència d'una matèria cabdal com la música

- diem no a l'eliminació de l'obligatorietat de la Música en una etapa bàsica en el creixement intel·lectual del nostre alumnat

- ens oposem a qualsevol mesura que reste en l'enriquiment cultural i artístic d'una societat

- ens semblen inconcebibles, en el tempos que vivim, retallades culturals per part de l'òrgan que ha de vetllar per la formació dels i les nostres joves.

Volem persones amb una formació integral!

Salvem l'Art!

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: