Comencen els assajos previs

Aquest cap de setmana hem fet el primer assaig previ del Cos de ball de Com sona l'ESO 2013. Hem treballat la coreografia del ballet "Mariola i el foc", obra de Jérôme Boulin que es representarà el 10 de maig a Cocentaina. Un cap de setmana d'assaig intens, amb sessions de cinc hores seguides, però molt productiu amb un treball impressionant de tots els ballarins/es a les ordres de Gabriella Foschi i Elena Llopis i l'ajuda de les alumnes de Gabriella (Angèlica, Laia, Juan, Anna...).
Volem donar l'enhorabona a tota la gent implicada: ballarins, coreògrafes, ajudants, professorat acompanyant (Xelo, Paloma, Alexis, Àlex, ...), pares i mares, la gent del bar (quina paella!).....

La Trobada 2013 ja s'acosta

El dissabte 13 d'abril vam realitzar el darrer assaig previ a la Trobada d'enguany.
Ens vam tornar a reunir a l'IES de Benicàssim i vam treballar les diferents disciplines integrades en el concert d'aquest any:
- Dansa, amb les ballarines i ballarins seleccionats per al Cos de ball i sota la supervisió d'Elena Llopis i Gabriella Foschi.
- Rap, amb la participació de Manu Villalba (alumne seleccionat) i d'Alexis Sellés (compositor del rap de l'epíleg).
- Cor menut, amb la participació de l'alumnat finalista de "Com canta l'ESO".

Així també, vam aprofitar per assajar amb les finalistes de "Com canta l'ESO", ja que l'edició d'enguany es realitzarà totalment "en directe" (veu i música), a més d'emitir-se per internet en streaming.

Gabriella Foschi

DSCF0278-viEnguany comptem amb la col·laboració de M.Gabriella Foschi, ballarina, coreògrafa, docent i presidenta de "TERPSÍCORE"(1985) i "DANSA CASTELLÓ societat filocoréutica "(1999) dues associacions que tenen com a objectiu fonamental la difusió i integració de la Dansa com a mitjà d'expressió artística en l'entorn social, cultural i educatiu de la ciutat de Castelló i província.


En aquests anys d'activitat han donat forma a diferents projectes: "GALA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA" (1992), "CONVOCATÒRIA NACIONAL DE DANSA" (des de 1997), "CITA AMB LA DANSA FIB" (des de 1999), TALLER "OBRES MESTRES DEL SEGLE XX" (des de 2006) , "CONVOCATÒRIA PROVINCIAL DE BEQUES" (des de 1999) per a cursos d'estiu obertes a alumnes d'escoles de Dansa de Castelló i província. La finalitat última de tots aquests projectes ha estat: evidenciar la manca d'un CONSERVATORI PROFESSIONAL DE DANSA a Castelló, que dificulta la difusió de la DANSA i impedeix l'accés a la mateixa com a professió als joves que ho desitgen.
Les dues associacions també col · laboren amb qualsevol iniciativa d'altres grups la tasca dels quals tingua la finalitat de normalitzar la presència de la Dansa.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

May 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: