Exposició de fotos

Avuí dia 5 de desembre s'inaugura l'exposició fotogràfica de la Trobada de l'any passat a Morella amb les imatges que el fotògraf Rafa Sanchis va estar prenent al llarg de tota la trobada, i ho fem al lloc on la Trobada va prendre forma, a la mateixa Morella. El lloc de l'exposició serà la Sala Gòtica de l'ajuntament de Morella, i l'hora de la inaguració, les 20:00h. L'exposició estarà tot el Nadal a Morella, i en començar l'any començarà la seua itinerància pels instituts que hi participaren a la Trobada.

Per altra banda, ja tenim les samarretes per a la Trobada "Sant Carles de la Ràpita 2012". El disseny ha estat realitzat pel departament de disseny de la Universitat Jaume I de Castelló.
En pocs dies arribaran al vostre centre i ja podeu fer la comanda.

Esperem que us agraden.

CSE rep el premi de l'Associació d'Empresaris turístics de Morella i la seua comarca

El passat 5 de desembre es va inagurar a Morella l'exposició fotogràfica de la Trobada COM SONA L'ESO 2011, amb les imatges que el fotògraf valencià Rafa Sanchís va realitzar durant la Trobada.
Rafa, que va conviure els tres dies de la Trobada amb nosaltres, ha sabut plasmar amb la seua càmera una visió d'una Trobada viscuda per uns adolescents que es mostren en totes les seues cares: implicació, complicitat, diversió, cansament i treball al voltant de la preparació i assajos d'una Trobada que comparteixen amb els companys i professors.
A la inaguració, l'alcalde de Morella, Ximo Puig, va declarar que "en un moment tan difícil com l'actual, la celebració de Com Sona l'ESO va ser una gran notícia". També afegia que "l'èxit de Com Sona l'ESO demostra que els joves poden ser compromesos quan es creu en ells".

Així mateix, el membre de la Junta de Asetmyco, (l'associació d'empresaris turístics de Morella i comarca), Daniel Adell, va anunciar que el premi anual que otorga l'entitat el concedien a l'associació COM SONA L'ESO. Com va explicar, "l'esdeveniment va tindre un gran impacte que va desembocar en la difusió de qualitat d'imatge de la nostra ciutat"

L'exposició començarà amb l'any nou la seua itinerància pels instituts participants que ho sol·liciten.

No a la supressió de les activitats extraescolars

COM SONA L'ESO
PROJECTE MUSICAL I EDUCATIU
Davant l'allau de centres que estan prenent la mesura de suprimir totes les activitats extraescolars i complementàries que realitzem als nostres centres públics, l'organització del projecte musical i educatiu COM SONA L'ESO vol manifestar el seu descontent i desaprovació davant esta mesura.

CSE compleix enguany tretze anys i Conselleria no s'ha interessat mai en conéixer el projecte, ben al contrari, la seua postura ha estat la d'ignorar-nos i silenciar-nos. És per això que no té cap sentit no participar enguany en la trobada com a mesura de protesta.

L'avantatge de voler i poder mantindre l'autonomia davant qualsevol institució ens ha fet créixer com a projecte capdavanter en innovació i educació artística a nivell europeu. Si mirem enrere, podem estar-ne orgullosos i orgulloses d'haver capejat molts temporals. I és que CSE ja fa anys que lluita per la qualitat de l'ensenyament públic. Per posar un exemple, recordem la trobada a Barcelona l'any 2007, quan les nostres samarretes lluïen el següent lema:

PER UNA EDUCACIÓ ARTÍSTICA I DE QUALITAT.

DEDICADA ALS POLÍTICS SORDS.

No oblidem on estem i com hem arribat, companyes i companys. A base de molt d'esforç, de moltes hores de dedicació i de molta confiança en allò que fem i creiem. No ens cal més recompensa que la satisfacció del resultat d'un treball ben fet. I això és l'escola pública.

CSE és una prolongació del treball que es realitza a l'aula de música. El professorat que ens impliquem en este projecte l'incloem dins el nostre currículum i és una activitat que ve aprovada en la PGA d'inici de curs, la qual cosa hauríem de respectar pel bé de l'alumnat i el poble trobador implicat ( en el cas d'enguany, Sant Carles de la Ràpita ) que ja s'han compromés. Recordem que estem parlant d'una convivència de tres dies amb mil alumnes i tot el desplegament d'infraestructures que això suposa, tenint en compte que la trobada s'autofinança pel propi alumnat, sense cap ajuda econòmica de cap conselleria.

No saben els nostres companys que han decidit mesurar així les protestes el que costa poder muntar cada trobada i trobar una ciutat o poble que vulga fer-se'n càrrec. Prendre esta mesura és una falta de respecte al conjunt de companys docents que portem treballant una trobada rere l'altra sense parar-nos quasi ni a mirar enrere i assaborir cada trobada que passa. Sempre buscant la innovació i cercant nous reptes per dur a terme amb el nostre alumnat en cada edició.

I per si algú no ho sap encara, CSE és un projecte educatiu integrador de totes les disciplines que s'aprenen dins i fora de l'aula. Enguany hem creat un musical i portem molt de temps treballant per tal que isca el millor possible. Un musical on es canten totes aquelles vivències amb les qual l'alumnat conviu però que de vegades no veu. Si trobeu que la mesura correcta és privar el vostre alumnat de conviure en l'ambient de CSE enguany, l'estareu privant d'una experiència irrepetible. Cada trobada és diferent d'una altra i cada any ve un alumnat diferent. Encara que repetisquen l'experiència, res és igual... Reflexioneu sobre esta mesura i parleu amb el vostre alumnat, pel futur d'una educació digna i de qualitat.

El dia que acabem amb totes les activitats haurem acabat amb tot. Podran carregar-se la primavera, però mai podran arrencar totes les flors. Companys i companyes, enguany, amb més força que mai hem d'alçar la veu per construir un món millor.

Des de l'organització volem comunicar a tots aquells centres que s'han inscrit a la tretzena edició de CSE i han rebut el material, que no el poden tornar. S'ha d'abonar l'import corresponent. Açò és un projecte seriós en el qual tenim empreses compromeses i gent implicada per a què tot funcione amb la correcció que es mereix.

Salutacions cordials,
Conjunt de professorat organitzador de la trobada CSE

LLista de l'alumnat que formarà part de la Banda CSE-2012

Ja tenim el llistat definitiu dels alumnes que conformaran la banda d'enguany.

Cada professor que tinga un alumne a la banda ha de preparar els papers per a que se'ls puguen anar estudiant

La funció de les persones que figuren com a solistes és la d'interpretar els solos que apareixen a les partitures i el supervisar, conjuntament amb el professor responsable, el correcte funcionament de la seua secció (distribució dels músics, papers, puntualitat,...).

També recordar que cada músic és responsable de dur-se a la trobada els papers per a tocar i el faristol.

BANDA CSE 2012

CLARINET 1er. 1 La Ràpita (solista), 1 Cocentaina (3GM, Co-solista); 1 Petrer (3GM), 2 Cabanyal (2on i 3er. GM), 2 Ondara (1 i 2on GM)

CLARINET 2on. 1 Misericòrdia (3GM, solista 2ons), 2 Benicàssim (1 i 2on GM), 1 Torroella, 1 Cocentaina (1GM), 2 Aldaia (1GM i 4GE).

CLARINET 3er. 2 Ondara (GE, solistes 3ers.), 2 Benicàssim (GE), 1 Cocentaina (GE), 1 Petrer (GE), 1 Viladecavalls (GE).

FLAUTES 1. 1 Misericòrdia (4GM solista), 1 Xàbia (3GM), 1 Xàbia (2GM),

FLAUTES 2., 2 Cocentaina (solistes 2ons), 1 Callosa.

ÒBOE 1. 1 Catarroja (solista)

ÒBOE 2. 1 Callosa

SAXO ALT 1. 1 Xàbia (3GM solista), 1 Xàbia (2GM), 1 Callosa, 1 Silla.

SAXO ALT 2. 2 Petrer (solistes 2ons), 2 Manresa, 2 Molins.

SAXO TENOR 1. 1 La Ràpita

TROMPETA 1. 1 Sta. Bàrbara (solista), 1 Albalat.

TROMPETA 2. 1 Silla.

TROMPETA 3. 1 Molins.

TROMPETA 4. 1 Manresa.

TROMPA 1. 1 Silla (solista).

TROMPA 2. 1 Albalat.

TROMPA 3. 1 Algemesí.

TROMPA 4. 1 Xàbia.

TROMBÓ 1. 1 Cocentaina

TROMBÓ 3. 1 Molins

BOMBARDÍ 1. 2 Callosa (3GM solista i 1 GM), 1 Picassent.

BOMBARDÍ 2. 1 Cocentaina, 1 Aldaia, 1 Xàbia.

TUBA. 1 Callosa

PERCUSSIÓ. 3 Xàbia (5GM solista i 4art GM), 1 Catarroja, 2 Picassent.

DOLÇAINA. 3 Ondara, 1 Sagunt.

VIOLÍ. 1 Canet (4GM solista), 2 Catarroja, 1 Algemesí, 1 Viladecavalls, 1 Canet, 1 Aldaia.

VIOLA. 2 Xàbia

VIOLONCEL. 1 Manresa (solista), 1 Cabanyal, 2 Molins (2GM).

CONTRABAIX. 1 Benicàssim (solista), 1 Catarroja.

TOTAL. 6 flautes, 2 Oboès, 21 Clarinets (7+7+7), 10 Saxos alts (4+6), 1 Saxo tenor, 5 Trompetes (2+1+1+1), 4 Trompes(1+1+1+1), 2 Trombons (1+0+1), 6 Bombardins (3+3), 1 Tuba, 6 Percussionistes, 7 Violins, 2 Violes, 4 Violoncels i 2 Contrabaixos. (Total: 64 instrumentistes i 15 Cordes)

Assaig de la banda CSE-2012 a El Verger (Marina Alta)

El passat dissabte, 24 de març va tindre lloc al Verger, a la comarca de la Marina, el primer assaig dels músics integrants de la banda COM SONA L'ESO 2012. Enmig d'un bon ambient, el treball que poguérem fer va ser molt interessant: la sonoritat de la banda, que enguany és més reduida, va guanyar en flexibilitat i matissos i les composicions i arranjaments del Musical que ha fet el company Jordi Villarroya sonaren molt, però que molt be.
Volem agrair l'esforç que feren els músics, pares i professors que hi assistiren a l'assaig. Cal destacar la gran implicació dels músics de la banda. La pràctica totalitat dels músics que eren de molt lluny, uns 50 dels 80 músics de la banda d'enguany, estigueren treballant de valent. La resta de músics va disculpar la seua no assistència per ser d'instituts molt llunyans (Castelló de la Plana i Catalunya)

Un pas més cap a la Trobada. La propera cita serà l'assaig amb els solistes que farem el proper dijous sant a Benicàssim.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

May 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: