Càsting actoral/veu

1.Aquesta prova serà per optar a interpretar un dels papers d’actor/actriu-cantant del projecte COM SONA L'ESO 2017 a Altea. En aquest projecte, els rols són fonamentalment actorals però també han de saber afinar. És per això que CSE busca actors/actrius extrovertits i divertits però que també canten bé. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.

 

2. Hi podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2017 amb l'institut on està matriculat.
3.Per a participar-hi caldrà omplir una fitxa de participació amb totes les dades de l'alumne participant i l’enllaç del vídeo i enviar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta fitxa serà emplenada i enviada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2016 (l’alumne mai no enviarà directament el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat). El professorat serà el responsable també de recollir el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da
4.La participació és individual.
5. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:
-La primera fase es farà online: per poder-s'hi presentar, cal enregistrar en vídeo el monòleg+cançó de l’adjunt (la cançó sobre el karaoke). La gravació haurà de ser de prop: pla mitjà o pla americà. Cal tenir cura de la qualitat del vídeo: tant la part visual (el jurat necessita veure bé al/la participant) com la part auditiva (s’ha d’escoltar bé).
-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.
-El termini per rebre els vídeos començarà el dia 28 d’octubre i finalitzarà el dia 22 de novembre de 2015
-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 28 de novembre de 2015 en la nostra web: www.comsonaleso.com

2a fase:
-La segona fase serà presencial i tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 17 de desembre.
-En finalitzar aquesta segona fase, es faran públics els i les alumnes escollts/des a www.comsonaleso.com
-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.
-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nota: els i les alumnes triades per s'hauran de comprometre, en la mesura que siga possible, a assistir als assaigs previs a la Trobada, que es faran sempre en horari extraescolar, caps de setmana i/o festius.

MATERIAL ADJUNT
Tot seguit teniu el monòleg que heu de memoritzar i gravar. Els àudios vos els facilitarà el vostre professor/a.

"Sí, ho reconec: sempre he estat una pedra molt meua. De ben menuda jo ja era una pedreta inquieta… nerviosa… La veritat és que no parava mai queta!

Al solar, jo era l’única pedra amb inquietuds artistes: em passava el dia cantant i ballant. Qualsevol ritme m’anava bé: vals vienés, lambada, haka australiana… Però l’estil on jo realment mostrava el meu interior, era el Royal-hop: una mescla entre dansa clàssica i hip hop. Encara em recorde… Allà estava jo… Tota mona…amb el meu tutú rosa i la gorra dels warriors. Li donava al play i començava una llarga coreografia improvisada que sempre acabava amb una sèrie de grand jetés que culminaven en un llarg headspin.

Amb tanta activitat física, em passava el dia pensant en menjar i un dia vaig prendre la determinació que marcaria la meua vida per sempre més. Tenia una objectiu: entraria al Lidl. De sobte, tota la resta va desaparéixer: només hi havia el lidl i jo. Vaig acostar-me molt lentament amb un sensual moviment de moonwalk. Wao! Només entrar: vaig recordar el meu estómac sensible. Igual no ho sabeu però les pedres tenim un sistema digestiu altament fràgil i no totes les llets ens senten bé. Per això, amb un festival de halos i airflares, vaig parar un treballador del lidl al mig del corredor de cerveses. Ell es trobava desorientat. No sabia si a una pedra se li parla de tu o de vosté. Però jo vaig mirar-li als ulls, vaig fer un relevé i li vaig dir:

(cantant) Quatre kilos de creïlles, pomes, peres i bresquilles, mig formatge, cereals, i margarina vegetal, espaguetis i xampú, un vinet i un vermut, coca cola i gasosa, i la llet sense lactosa!!"

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: