Càsting Cos de ball

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONAL'ESO 2017 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE quitriarà als/les alumnes que hi formaran part.

 2. Podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2017 amb l'instituton està mariculat.

3. Per a participar caldrà omplir una fitxa de participació. Aquesta fitxa serà emplenadai enviada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostreinstitut en la Trobada CSE-2017

4. La participació és individual.

5. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:-La primera fase es farà onlne: per poder-s'hi presentar, caldrà enregistrar un vídeoballant un tema lliure.

-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo oqualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.

-L'encarregat d'enviar a l'organització el full d'inscripció amb totes les dades del'alumne/a participant i el vídeo serà el professor/a responsable (mai no l'alumne ensenviarà directament el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat). S'ha d'enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..El professorat serà el responsable d'arreplegar també el full d'autorització corresponent als dretsd'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedaràacceptat/da. 

-El termini per rebre els vídeos començarà el dia 28 d'octubre i finalitzarà el dia 22 denovembre de 2016

-Els vídeos seleccionats per passar a la segona fase es faran públics el dia 28 denovembre de 2016 en la web de la Trobada: www.comsonaleso.com

2a fase:-La segona fase serà presencial

-La informació sobre aquesta segona fase serà facilitada en el seu moment a l’alumnatque supere la primera prova.

-En finalitzar aquesta segona fase, es faran públics al www.comsonaleso.com els i lesalumnes escollits/des

-Els veredictes del jurat no es poden apel∙lar. L'organització de la trobada COM SONAL'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

Nota: els i les alumnes triades per ballar s'hauran de comprometre, en la mesura quesiga possible, a assistir als assaigs previs a la Trobada, que es faran sempre en horariextraescolar, caps de setmana i/o festius.

-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

March 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: