Resultat final de les proves de selecció AMPOSTA 2018

COS DE VEU/ACTORAL

Quin matí més bonic ens féreu passar dissabte 16: ple de música, creativitat i veus precioses! Estem molt contents d’haver pogut compartir eixes hores amb vosaltres. Tots i totes teniu molt de talent.

Malauradament només tenim cinc personatges enguany i la nostra selecció es basa fonamentalmen en les característiques d’aquests personatges.

Les persones seleccionades són:

Chemical Sisters:

Maria Abenza Ruiz

Maria Expósito Merino

Carla Núñez Rodrigo

Tapa-txi:

Laia Pizà Lozano

Alejandra Meléndez

Enhorabona!

COS DE BALL

Llista de participants que formaran part del Cos de Ball de Com Sona l'ESO-Amposta 2018


(La resta de participants formaran part del cor i s'incorporaran al cos de ball en l'escena de la Batalla Final, que s'assajarà el dissabte 21 d'abril a l'institut de Benicàssim- confirmarem horari més endavant-. Prèviament, enviarem vídeos de seqüències de moviments perquè els treballeu vosaltres i així poder avançar feina)


Aitana Alonso
Andrea Villa
Angela Cárceles
Carla Bianca
Carla Plaza
Clara Ferrandiz
Cristina Chinchilla
Enric Rodríguez
Gabriela De Oliveira
Helena Alemany
Isaac Ballester
Joan Morera
Joel Sendra
Marta Pérez Bellot
Marta Pérez Centelles
Mónica Garrigós
Neus Ferrer
Noa Verge
Paula Álvarez
Victoria Moreno


Moltes gràcies per la vostra participació. Des de l’organització de CSE agraïm les vostres il·lusions i esforços, sense els quals no podria dur-se endavant aquest projecte.

Cos de ball_llista seleccionats/des primera fase

Ja tenim el llistat de les personetes seleccionades per a la segona fase de ball! Recordeu: el proper dia 16 de desembre, a l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim. Tot seguit teniu els horaris als que estan emplaçats cadascun/a...

El càsting presencial consistirà en una classe de dansa. Cal que porten roba i calçat adient, o calcetins gruixuts, i anar vestits amb capes, ja que al gimnàs fa fred...

Moltíssimes gràcies a totes i tots els qui hem participat...entre totes i tots ho podrem fer tot!!!!

LLISTA D'ALUMNAT QUE PASSA A LA SEGONA FASE

A
Aina Orero Aitana Alonso Alba Pastor Andrea Cambrils Andrea Villa Angela Cárceles Angela Durà
B
Balma Rico Bea Lambru
C
Carla Bianca Carla Plaza Carlota Gómez Carlota Sempere Carmen Merin Carolina García Carolina Marqués Celeste Menchón Clara Ferrandiz Clara Medina Clara Voltas Coraima Sánchez Cristina Chinchilla
E
Elena Corbalán Elisa Hernández Elvira Vinuesa Emma Valero Emma Padrós Enric Rodríguez Esther Carbonell
G
Gabriela de Oliveira
H
Helena Alemany
I
Isaac Ballester Ivette Estarlich
J
Jenaette Valero Joan Morera Joel Sendra Jorge Morera Julia Arasa
L
Lucia Martín
M
Maria Barrull
Maria Llecha
Maria Pérez
Maria Rico
Maria Sellés
Marina Lloret
Marta Mayo
Marta Pérez Bellot Marta Pérez Centelles Martina Faus
Monica Garrigos Montse Andrés Mynola Lacatus
N
Neus Ferrer Noa Verge
P
Paula Álvarez
S
Sabina Campos Sara Bou Stefania Belesica
T
Tania Colomer
V
Victoria Moreno

 

ORGANITZACIÓ DE LA SEGONA FASE (FASE PRESENCIAL)

De 9:30 a 11:00

De 11:00 a 12:30

De 12:30 a 14:00

Andrea Villa Bea Lambru Carlota Gómez Carolina Marqués Celeste Menchón Clara Medina Cristina Chinchilla Elisa Hernández Elvira Viruesa Emma Valero Gabriela de Oliveira Helena Alemany Joan Morera Jorge Morera Lucía Martín Maria Pérez Mynola Lacatus Paula Álvarez

Aina Orero Balma Rico Carla Bianca Carla Plaza Clara Voltas Coraima Sánchez Emma Padrós Enric Rodríguez Isaac Ballester Ivette Estarlich Julia Arasa Maria Llecha Marta Mayo Marta Pérez Centelles Montse Andrés Noa Verge Sabina Campos Sara Bou

Aitana Alonso Alba Pastor Andrea Cambrils Angela Cárceles Angela Durà Carlota Sempere Carmen Merin Carolina García Clara Ferrandiz Elena Corbalán Esther Carbonell Jenaette Valero Joel Sendra Maria Barrull Maria Rico Maria Sellés Marina Lloret Marta Pérez Bellot Martina Faus Mónica Garrigos Neus Ferrer Stefania Belesica Tania Colomer Victoria Moreno

Resultat de la primera fase

COS ACTORAL/VOCAL

Us donem l’enhorabona: tots i totes teniu unes veus precioses i potents. Malauradament, ens hem de centrar en les necessitats concretes dels personatges de l’obra d’enguany i, atenent a aquestes característiques, convoquem les següents persones a la segona fase de les proves de selecció vocal/actoral.

AIDA FERNÀNDEZ
ALBA SIQUIER
ALEJANDRA MELÉNDEZ
CARLA NÚÑEZ
CRISTINA MORENO
DIANA BEORTEGUI
GUILLEM BLANCH
JUAN JOSÉ TUR
LAIA PIZÀ
LAURA RUIZ
MARIA ABENZA
MARIA EXPÓSITO
MARIA MONTILLA
ÒSCAR JUÀREZ
ROCIO BRIET

Aviat penjarem ací les instruccions perquè us prepareu la segona fase. El material musical el farem arribar als vostres professors/professores. Recordeu que la prova tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 16 de desembre al matí. En uns dies penjarem l’organització horària de la prova.

Com que les proves seran en grups de tres, és fonamental que si algú/na de vosaltres no hi pot assistir avise amb antelació per poder solucionar-ho. Demaneu al vostre professor/a que avise a l’organització al més aviat possible.

Moltíssimes gràcies per presentar-vos-hi i per tenir unes veus tan boniques (i voler-les compartir).

 

COS DE BALL

L'organització del CSE està molt satisfeta perquè ens heu fet cas i heu participat massivament en la primera fase. Cosa que ens alegra moltíssim.

Però és tal la quantitat de vídeos enviats que ens obliga a endarrerir uns dies la publicació de les persones que passen a la fase presencial.

Sabem que esteu ansiosos i ansioses per saber qui passa a la segona fase i us demanem una mica de paciència: dijous a la nit publicarem el resultat.

Ens sap greu fer-vos esperar...

Proves de selecció_bases

Es convoquen les bases per participar en les proves de selecció actoral/veus i de cos de ball.

Primera fase (no presencial): 2-22 de novembre
Segona fase (presencial): 16 de desembre a Benicàssim

 

És molt important saber que l'alumnat triat s'haurà de comprometre a assistir als assaigs previs a la Trobada els següents caps de setmana:

10 i 11 de febrer de 2018: 1r assaig de solistes a Benicàssim
3 i 4 de març de 2018: 2n assaig de solistes a Benicàssim
21 i 22 d'abril de 2018: 3r assaig de solistes a Benicàssim

 

Proves de selecció actoral/veus

General

1.-Aquesta prova serà per optar a interpretar un dels papers d’actor/actriu-cantant del projecte COM SONA L'ESO 2018 a Amposta. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.
2.-Hi podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2018 amb l'institut on està matriculat.

El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:
La primera fase es farà online:

1.- Els/les alumnes hauran de gravar un vídeo cantant la cançó de l'arxiu adjunt (el professorat pot ajudar-los en aquesta tasca). El vídeo ha de ser individual. La qualitat de l'àudio és important, procurem tindre cura en aquest aspecte i grava-lo amb la major qualitat possible.

2. A l’adjunt hi podeu trobat la cançó «Proud Mary» en la versió original i sense la veu principal en tres tonalitats diferents. Els/les alumnes elegiran quina de les tres tonalitats s'adequa millor al seu registre. Així i tot, poden gravar el vídeo amb més d´una versió, encara que caldria que indicaren la preferència segons les seues carasterístiques. Busquem veus amb caràcter però necesitem diferents tessitures: agudes, mitjanes i greus.

3.-Es valorarà principalment la interpretació vocal i l´afinació, per favor, cal tindre molt en compte aquest tret. No és important en aquest cas la pronunciació de la lletra.
4.-Per a participar-hi caldrà omplir la fitxa de participació enviada al professorat (una per alumna/e presentat). Aquesta fitxa serà emplenada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2018 (l’alumne mai no emplenarà el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat).

5.-El professorat serà el responsable també de recollir i custodiar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.
6.-El termini per enviar els vídeos començarà el dia 2 de novembre i finalitzarà el dia 22 de novembre de 2017
7.-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 27 de novembre de 2017.
8.La participació és individual.

2a fase:
1.-La segona fase serà presencial i tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 16 de desembre de 2017. En el seu moment informarem del que han de preparar.
2.-El dia 21 de desembre es faran públics els i les alumnes escollits/des d’aquesta segona fase per al projecte COM SONA L’ESO 2018.
3.-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.
4.-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

MATERIAL ADJUNT
El vostre professorat us farà arribar el material per preparar la prova.

 

Proves de selecció per al Cos de Ball

General

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONAL'ESO 2018 a Amposta. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.
2. Podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2018 amb l'institut on està matriculat.
3. Per a participar-hi caldrà omplir la fitxa de participació enviada al professorat (una per alumna/e presentat). Aquesta fitxa serà emplenada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2018 (l’alumne mai no emplenarà el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat).

5.-El professorat serà el responsable també de recollir i custodiar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.
6.-El termini per enviar els vídeos començarà el dia 2 de novembre i finalitzarà el dia 22 de novembre de 2017
7.-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 27 de novembre de 2017
8. La participació és individual.
9. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:
-La primera fase es farà onlne:
Cal enregistrar dos vídeos ballant individualment:
1.- Un lliure, triat per qui es presenta i de l'estil de ball o especialitat de gimnàstica o arts marcials que vulgueu. No ha d'excedir el minut i mig. Un minut és temps suficient per a mostrar com balleu. Tingueu cura de l'espai que utilitzeu i de la qualitat de la imatge i del so.
2.- I per a l'altre, hem seleccionat un fragment curt de l'obra "Episodis" del coreògraf valencià Joan Crespo. Heu de ballar en silenci, tal i com es mostra en el vídeo.

https://youtu.be/7KaE-xds1uw

Comenceu en la mateixa posició i sentit (direcció) que el grup de ballarins i imiteu els canvis de posicions i de sentit que van realitzant. La velocitat la podeu triar vosaltres. És important que manteniu l'actitud marcial dels ballarins. L'obra d'enguany requereix un gran treball de disociació i coordinació. Necessitem un exercit de 60 ballarins/es i us animem a presentar-vos. Formar part del cos de ball és una experiència molt xula. Endavant!

-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. El professorat pot ajudar al seu enregistrament.

2a fase:
-La segona fase serà presencial
1.-La segona fase serà presencial i tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 16 de desembre de 2017. No caldrà preparar res, serà una classe presencial.
2.-El dia 21 de desembre es faran públics els i les alumnes escollits/des d’aquesta segona fase per al projecte COM SONA L’ESO 2018.
3.-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.
4.-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

December 2020
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: