Bases de les proves de selecció actorals

Enguany l'espectacle del CSE-2015 comptarà amb una escena exclusivament actoral. És per això que COM SONA L'ESO convoca les següents Bases per presentar-se a les proves de selecció actorals.

 1.Aquesta prova serà per optar a formar part del grup actoral del projecte COM SONA L'ESO 2015 a Xàbia. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.


2. Hi podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2015 amb l'institut on està matriculat.


3.Per a participar-hi caldrà omplir una fitxa de participació amb totes les dades de l'alumne participant i l'enllaç del vídeo. Aquesta fitxa serà emplenada i enviada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2015 (l'alumne mai no enviarà directament el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat). El professorat serà el responsable també de recollir el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da


4.La participació és individual.


5. El procediment de selecció tindrà dues fases.


1a fase:


-La primera fase es farà online: per poder-s'hi presentar, caldrà enregistrar en vídeo el següent text:


No ho sé. Hi ha una altra opció? Ja està fet: no podem tornar enrere. Ja sé que seria millor que mai no haguera ocorregut. Ja sé que això seria el millor per a vosaltres i per a mi i que és una merda haver arribat a açò. Vosaltres em teniu por, jo us tinc por a vosaltres. No tornarem a dormir tranquils però igual aquesta alerta ens ajuda a no oblidar, a recordar que cada vegada que una cosa així ocorre tots ens embrutem una mica, tots perdem, tots empitjorem i cada vegada és més difícil conciliar la son. Si seguim així acabarem sent un poble d'insomnes.

 

-El treball presentat haurà de ser una dramatització del text. No s'acceptaran lectures dramatitzades.


-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.


-El termini per rebre els vídeos començarà el dia 1 de novembre i finalitzarà el dia 21 de novembre de 2014


-Els vídeos seleccionats per passar a la segona fase es faran públics el dia 26 de novembre de 2014 en la nostra web: www.comsonaleso.com


2a fase:


-La segona fase serà presencial


-La informació sobre aquesta segona fase serà facilitada en el seu moment als alumnes que han superat la primera prova.


-En finalitzar aquesta segona fase, es faran públics els i les alumnes escollts/des a www.comsonaleso.com


-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.


-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nota: els i les alumnes triades per formar part del cos actoral s'hauran de comprometre, en la mesura que siga possible, a assistir als assaigs previs a la Trobada, que es faran sempre en horari extraescolar, caps de setmana i/o festius.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: