Proves de selecció del CSE-XÀBIA 2015

IMG 3548 2-106

El passat dissabte 20 de desembre va tenir lloc la segona fase del procés de selecció per al Cos Actoral i el Cos de Ball per a l'espectacle d'enguany: Yesterday?. En teniu algunes fotos a la pestanya Fotos del desplegable TROBADA 2015 XÀBIA

Ja tenim la selecció del Cos Actoral per al CSE-2015. El Cos de Ball haurà d'esperar encara uns dies per tal que Elena puga  veure i analitzar bé tots els vídeos de les 2 sessions. Penjarem ací el resultat però avisarem per twitter perquè n'estigueu assabentats/des.

Els aspirants al Cos de Ball, gairebé 30 persones en dues sessions, van estar fent tot de treballs físics i expressius durant dues hores dirigits per Elena mentre membres del cos de ball d'altres edicions ajudaven en la música i l'enregistrament en vídeo.

L'alumnat aspirant al Cos Actoral va passar tot el matí de dissabte fent proves actorals (recitacions, sincronia amb música, monòleg i treball de grup). Posteriorment es va reunir el jurat amb una tasca molt difícil: decidir, a partir d'un càsting de només dues hores, les persones amb el perfil més adient per a les característiques del projecte d'enguany. 

Moltíssimes gràcies a tots i totes: alumnat, professorat, famílies... 

Aquest és el resultat:

COS ACTORAL CSE-2015

1961: Marta Mahiques

1966: David Albors, Elena Francés, Jorge Tàrrega i Zaira Cruz

1970: Carlota Moreno i Mònica Martínez

-aquesta distribució de papers és provisional per al primer assaig: podria canviar al llarg dels assajos-

 

COS DE BALL CSE-2015

Amàlia Fosch

Roger Franquet

Núria Brau

Ana Reverté

Álvaro Pradas

Paloma Gandia

Laura Gómez

Eugenia Morera

Alba Santos

Nanuk Giménez

Raül Solà

Eric Carvajal

Lara Guardado

Paula Caselles

Victoria Martínez

Ana Ribes

Aquest alumnat està convocat al cap de setmana d'assaig intensiu del 31 de gener i 1 de febrer a l'Ies Violant de Casalduch de Benicàssim. Ja us n'informarem.

L'equip organitzador i coordinador de CSE agraïm la participació de tot l'alumnat que s'ha presentat a les proves. Gràcies a vosaltres el Projecte Com Sona l'ESO pot crear espais on la dansa i el teatre tenen presència en l'Ensenyament Obligatori.

Proves de selecció: 20 de desembre

El proper 20 de desembre tindrà lloc la segona fase (presencial) de les proves de selecció per al CSE-2015: Cos de Ball i Cos Actoral. Seran a l'Ies Violant de Casalduch de Benicàssim i seran simultànies. Com que hi ha molta gent, es faran dos torns: 10-12 i 12-14. Pots consultar els horaris ací mateix: proves de ball, proves actorals. Aquestes proves, per descomptat, són obertes. De manera que si voleu acostar-vos, sereu benvinguts/des.

Cos actoral_resultat de la primera fase

Primer de tot, volem agrair la resposta tan gran a una iniciativa nova en Com Sona l'Eso: la creació d'un cos estrictament actoral. Moltes gràcies a l'alumnat que s'hi ha presentat i als profes que els han animat i ajudat a presentar-s'hi.

Tot seguit teniu l'alumnat que passa a la segona fase. Aquesta fase presencial es durà a terme el dissabte 20 de desembre a l'Ies Violant de Casalduch de Benicàssim. Properament farem arribar al professorat les indicacions (horaris, proves, etc) d'aquesta segona fase. Si estàs a la llista, pregunta al teu o a la teua profe. Enhorabona als que esteu i als que, malauradament, no hi esteu en aquesta ocasió.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

May 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: