Instruccions segona fase de la prova actoral

La segona fase de la prova per pertànyer al Cos Actoral del CSE-2015 es durà a terme el proper 20 de desembre a l'Ies Violant de Casalduch de Benicàssim en dos torns: 10-12h i 12-14h. La prova consistirà en una part individual i una part col·lectiva.

 

1r grup: 10-12h

2n grup: 12-14h

 

TEXT

 

TEXT

Clàudia Navalón

A

Carlota Moreno

A

Iván Checa González

B

Mònica Martínez

B

Isabel Sanmiguel

C

Arnau Bas

C

Jordi Caballer

A

David Albors

A

Rosa Prades

B

Elena Francés

B

Zaira Cruz

C

Nicolau Ortiz

C

Jorge Tàrraga

B

Marta Mahiques

A

   

David Colomer

B

 Part individual:

A) Recitar el següent poema d'Anna Montero. No ha de ser de memòria. L'alumne/a tindrà el text a la vista.

escric ara el teu nom
sobre el rompent
d'aquest mur que em travessa.
escric el teu nom obstinadament
mentre al lluny la ciutat desperta
i sota l'asfalt ressona l'onada.
escric el teu nom sobre aquest mur
que el temps ha alçat paraula a paraula
mentre espere la teua arribada
i el pas de la llum d'una claredat
a l'altra

B) Dramatitzar el text de la primera fase (de memòria)

D: No ho sé. Hi ha una altra opció? Ja està fet: no podem tornar enrere. Ja sé que seria millor que mai no haguera ocorregut. Ja sé que això seria el millor per a vosaltres i per a mi i que és una merda haver arribat a açò. Vosaltres em teniu por, jo us tinc por a vosaltres. No tornarem a dormir tranquils però igual aquesta alerta ens ajuda a no oblidar, a recordar que cada vegada que una cosa així ocorre tots ens embrutem una mica, tots perdem, tots empitjorem i cada vegada és més difícil conciliar la son. Si seguim així acabarem sent un poble d'insomnes. Com voleu que continuem dormint igual després del que ha passat?

Part col·lectiva:

Consistirà en una escena amb diferents textos (A, B i C). Cada alumne/a té atorgat un text concret (mireu el quadre) i el dramatitzarà en escena juntament amb diferents companys/es. Cal que el duga memoritzat i treballat actoralment.

A: Vas ser tu. Vas ser tu. Sí, tu. Jo et vaig veure donar l'ordre des del teu despatx. Jo et vaig veure valorar els pros i els contres com si eixes xifres no parlaren de vius i de morts. Jo et vaig veure donar l'ordre per telèfon amb la teu veu satisfeta i després et vaig veure fumar-te una cigarreta molt tranquil·lament somrient., amb la sensació del treball ben fet. No ho pots negar.

B: Vas ser tu. Vas ser tu. Jo et vaig veure entrar de nit a la casa mentre tots dormien. Jo et vaig veure treure el ganivet. Jo et vaig veure mirar-los rabiós i pensar tot açò serà meu. Jo et vaig veure apunyalar-los tremolant i mirar les taques de sang atemorit.

C: Vas ser tu. Vas ser tu. Jo et vaig veure esperar el moment amagat amb el rifle. Jo et vaig veure carregar-lo, revisar-ne els mecanismes, engreixar-lo amb molta cura per no cometre cap errada i després apuntar sense que et tremolara la mà el més mínim. Jo et vaig veure disparar bang bang dos trets secs i després el bassal de sang i el cap al terra.

Qualsevol dubte sobre aquesta prova, escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

July 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: